Air Display – Avatron Software, Inc.

Avatron Software, Inc. - Air Display kunstwerk Air Display
Avatron Software, Inc.
Genre: Diensten
Prijs: 8,99 €
Releasedatum: 24-05-2010

Heeft u ooit een extra scherm nodig gehad voor uw Mac of uw computer met Windows? Daar is een app voor! Met Air Display kunt u uw iPad, iPhone, of iPod touch gebruiken als een draadloos scherm, als uitbreiding van uw computer desktop.

Air Display werkt zeer snel en gebruikt een uniek, dynamisch compressiealgoritme. Op een standaard Wi-Fi-netwerk kunnen vernieuwingen met behulp van de muis niet worden onderscheiden van die van een muis aangesloten met een snoer.

Air Display werkt zowel staand als liggend. U hoeft alleen maar het scherm te draaien en het wordt automatisch opnieuw geconfigureerd.

Air Display maakt een laptop veel nuttiger. Door het 1024×768 beeldscherm van de iPad toe te voegen verdubbelt u bijna het schermgebied van een laptop of een netbook.

Air Display biedt u niet alleen een draadloze uitbreiding van uw computerscherm, maar het werkt ook als een invoerapparaat voor uw tablet. U kunt met uw vinger rechtstreeks op het oppervlak van het scherm tekenen. Probeer het maar met een calculator-app, tekenprogramma of muziekbediening! Met eenvoudige bewegingen kunt u de rechter muisknop en het scrollwieltje bedienen.

U kunt verbinding maken met Air Display vanuit zowel Mac als Windows. En omdat het een universele app is werkt het op een iPad, iPhone of iPod touch.

Wanneer u het scherm draait, of de verbinding verbreekt en dan opnieuw verbinding maakt, worden uw vensters automatisch naar de juiste positie verplaatst, zodat u ze niet hoeft terug te slepen naar het iOS-apparaat.

U kunt ervoor kiezen om automatisch verbinding te maken met Air Display elke keer dat u de applicatie start (alleen Mac).

Air Display biedt een toetsenbord- en muisinvoer op het iOS-apparaat.

Air Display ondersteunt video-out naar uw televisie of monitor, wanneer dit gebruikt wordt met de juiste adapterkabel.

Wat u kunt doen met Air Display:

• Vul uw Air Display-scherm met uw hulp-apps, zoals iChat, Mail, iCal en Calculator.
• Maak indruk op uw vrienden door te spelen met de Flash-animaties op een iOS-apparaat!
• Grafisch ontwerp: Maak Photoshop en Illustrator bruikbaar op uw laptop door uw functiepaletten op het iOS-scherm te plaatsen.
• Muziek: Gebruik uw iOS-scherm als een draadloos bedieningspaneel voor Logic of Pro Tools.
• Programmering: Gebruik de extra schermoppervlakte voor hulpontwikkelprogramma's als Console, Terminal en de Debugger.
• Zakelijk: Zet al uw iWork- en Office-paletten en inspectievensters op Air Display en laat uw documenten het scherm vullen.
• Delen: Gebruik de videoadapter van uw iOS-apparaat om uw scherm te delen op tv's, monitoren en projectoren in uw directiekamer en klaslokaal. (iPad 2, new iPad & iPhone 4S with HDMI or VGA)
• Ontdek zelf andere toepassingen.

Wanneer Air Display voor het eerst wordt opgestart, worden eenvoudige instructies getoond voor het downloaden en installeren van de bijbehorende ondersteunende software voor uw desktopcomputer.

MAC OS X

Voor Air Display is 10.6 (Snow Leopard) of een nieuwere versie vereist op een CPU van Intel. Zowel 32-bits als 64-bitssystemen worden ondersteund.

WINDOWS

Voor Air Display is Windows XP (alleen 32-bits), 7/8 vereist (32-bits of 64-bits). Windows Starter Edition wordt niet ondersteund.

NETWERK

Om Air Display te gebruiken moeten uw computer en iOS-apparaat zijn aangesloten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk.

© © 2010-2013 Avatron Software, Inc.