Plane Finder HD – pinkfroot limited

pinkfroot limited - Plane Finder HD kunstwerk Plane Finder HD
pinkfroot limited
Genre: Navigatie
Prijs: 5,99 €
Releasedatum: 01-04-2010

✈✈De oorspronkelijke en hoog aangeschreven app om live vluchten te volgen, in meer dan 20 landen op de eerste plaats genoteerd in de categorie Navigatie.✈✈

✈✈Plane Finder bevat thans bijna real-time gegevens voor alle commerciële vluchten in Noord-Amerika!✈✈

✈✈Onze Plane Finder-apps zijn op Gizmodo, CNN, GMA, in de Sunday Times, de Mail on Sunday, op CNET, in GQ Magazine en nog vele andere verschenen.✈✈

Maar je hoeft niet alleen op onze mening af te gaan – lees de beoordelingen en uitgebreide positieve reacties die over ons in de wereldpers geschreven zijn.

We hebben een ongeëvenaard spreidingsgebied – ons netwerk van ontvangers en feeds is zich snel wereldwijd aan het uitbreiden. Onze wijdverspreide Europese, Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse en Aziatische netwerken bieden tracking op de belangrijkste grondlocaties, waaronder Schiphol, Gatwick, Heathrow, Praag, New York JFK, Los Angeles LAX, Parijs CDG, Barcelona, Sao Paulo, Sydney, Melbourne, Tokio, Hongkong, Manilla en nog veel meer.

Plane Finder biedt "virtuele" radarkaarten van het luchtverkeer in bijna realtime. De app is gebruiksvriendelijk en helemaal geweldig voor iedereen die geïnteresseerd is in of betrokken is bij alles wat met luchtvaart, vliegtuigen, vluchten of luchtverkeersleiding te maken heeft. De app is ook fantastisch als je gewoon wilt weten wat zich allemaal boven in de lucht afspeelt of wilt weten waar je vrienden of familie zich in de lucht bevinden.

Functies:

✈ Live vliegtuigbewegingen
✈ Keuze van Apple of Google maps
✈ Deel je waarnemingen met vrienden en familie via Facebook en Twitter
✈ Condensstrepen van vliegroutes
✈ Luchthavens en vertrekborden
✈ Prachtige, gedetailleerde vliegtuigillustraties
✈ Foto's van vliegtuigen
✈ Zoekopties via roepletter, vluchtnummer of vliegtuigregistratiemelding
✈ Gebruik bladwijzers voor je favoriete locaties, bv. grondlocaties van de belangrijkste luchthavens
✈ Filter – op vliegmaatschappij, type vliegtuig, luchthaven van vertrek of aankomst, snelheid, hoogte en meer.
✈ Stel informatiemeldingen op – zoals voor vliegtuig, vlucht, squawk en meer
✈ Vluchtinformatie – inclusief vluchtnummer, route, hoogte, snelheid, type vliegtuig, vliegmaatschappij, registratienummer
✈ Technische informatie – inclusief squawkcodes, ICAO/IATA-codes, ADS-hexcode en koers

Plane Finder werkt op basis van ADS-B-vliegtuigfeeds die door vliegtuigen worden gebruikt om hun naam, positie, bestemming en nog veel meer door te geven.

Onze wereldwijde spreiding is ongeëvenaard en breidt zich steeds verder uit. Kijk regelmatig op www.planefinder.net voor onze huidige gegevensspreiding en om vliegtuigen op je pc te volgen.

Pinkfroot zet zich in voor een goede klantenservice en verbetert onze Plane Finder-apps continu op basis van feedback. Volg ons op Twitter @pinkfroot en doe mee met onze online community via www.pinkfroot.com Eventuele vragen kun je e-mailen naar support@pinkfroot.com waar we je graag helpen.

Onze samengaande apps – Plane Finder AR, Plane Finder, Airline Finder, Ship Finder, Ship Finder HD en Ship Finder AR – staan allemaal hoog aangeschreven en worden zowel beroepsmatig als door iedereen met een interesse in vliegtuigen en schepen met veel plezier gebruikt.

Opmerking: ADS-B wordt momenteel nog niet door alle vliegmaatschappijen of vliegtuigen gebruikt. Daar is echter verandering in en het aantal vliegtuigen dat door middel van ADS-B wordt gevolgd, neemt gestaag toe.

Disclaimer: het gebruik van de informatie in Plane Finder is strikt beperkt tot de eigen activiteiten van enthousiastelingen (bv. voor entertainmentdoeleinden), waarmee elke activiteit waarmee uw leven of dat van anderen in gevaar kan worden gebracht, specifiek wordt uitgesloten.
De ontwikkelaar van deze applicatie kan onder geen enkele voorwaarde verantwoordelijk worden gesteld voor incidenten ten gevolge van het gebruik van de gegevens of de interpretatie daarvan, of het gebruik van de applicatie in strijd met deze overeenkomst.

© © pinkfroot limited 2010-2013