Real Racing 3 – Electronic Arts

Electronic Arts - Real Racing 3 kunstwerk Real Racing 3
Electronic Arts
Genre: Games
Releasedatum: 27-02-2013

**Beste gratis app in meer dan 90 landen**

Real Racing 3 legt de lat voor mobiele racegames nog hoger: zien is geloven.

Inclusief talloze officieel gelicenseerde circuits, een grotere startopstelling voor 22 wagens en meer dan 50 supergedetailleerde wagens van fabrikanten als Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti en Audi. Daarnaast is racen tegen vrienden nu nog makkelijker met de geavanceerde Time Shifted Multiplayer™ (TSM)-technologie, waarmee je overal en altijd tegen iedereen kunt racen.

**Dit is een zeer gedetailleerd spel van superieure kwaliteit. Controleer of je ten minste 1,2 GB vrije ruimte hebt op het apparaat.**

LOF VOOR REAL RACING 3
“Dit spel lijkt een hele generatie op de concurrentie voor te lopen” (IGN, 9,1/10, Editors’ Choice)

“Een ongelooflijk meesterwerk op de mobiel” (Touch Arcade)

“Legt de lat voor het racegenre op de mobiel een stuk hoger” (Pocket Gamer, 9/10, Gold Award)

ECHTE WAGENS
Real Racing bevat meer wagens dan ooit. Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti en Audi: mis onze nieuwe fabrikanten niet. Kruip achter het stuur van meer dan 50 zeer gedetailleerde racewagens en test je vaardigheid in een authentieke raceopstelling met 22 wagens: voor het eerst op de mobiel.

ECHTE CIRCUITS
Nog een unicum voor de Real Racing-serie: laat de banden gieren in een complete verzameling echte circuits op toplocaties uit de hele wereld in meerdere configuraties, waaronder Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring en nog veel meer.

ECHTE MENSEN
Dit heb je nog nooit gezien: dankzij onze innovatieve nieuwe Time Shifted Multiplayer™ kun je overal en altijd tegen iedereen racen. Ook als hij of zij offline is! Elk carrière-evenement wordt opgevuld met volledig interactieve, AI-gestuurde en in de tijd verschoven versies van je Game Center- of Facebook-vrienden en andere spelers uit de hele wereld.

MEER KEUZE DAN OOIT
Doe mee aan meer dan 1000 evenementen, zoals bekerraces, afvalraces, langeafstandsuitdagingen en dragraces. Upgrade je auto-onderdelen voor maximale prestaties. Zie de actie vanuit diverse camerahoeken en stem de besturing af op je persoonlijke voorkeur.

DE GROOTSTE RACE-ERVARING
Real Racing 3 wordt mogelijk gemaakt door de opmerkelijke en gloednieuwe Mint™ 3-engine, met persistente autoschade, volledig functionerende achteruitkijkspiegels en dynamische reflecties voor een superrealistische race-ervaring. Geniet van een diepgaand next-genspel met de meest geavanceerde sociale en competitieve cross-platform race-community ooit. Real Racing 3 heeft het allemaal.

Welkom bij de ultieme race-ervaring voor iedereen, waar dan ook ter wereld.

OM TE SPELEN, MOET JE AKKOORD GAAN MET DE LICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS, HET PRIVACYBELEID VAN EA EN DE DIENSTVOORWAARDEN. JE VINDT HET PRIVACYBELEID EN DE DIENSTVOORWAARDEN VAN EA ONLINE OP www.electronicarts.nl OF .be.

EA KAN ONLINE FUNCTIES UITSCHAKELEN MITS 30 DAGEN VAN TEVOREN EEN BERICHT VAN DEZE STREKKING IS GEPLAATST OP www.ea.com/1/services-updates

© Real Racing 3 © 2013 Electronic Arts Inc. All rights reserved.