Skeleton Premium – Visible Body

Visible Body - Skeleton Premium kunstwerk Skeleton Premium
Visible Body
Genre: Geneeskunde
Prijs: 17,99 €
Releasedatum: 21-11-2012

***** Deze app is in het Engels.
***** Functies op zowel je iPad en je iPhone. Functies op iPad 2, 3, 4, en mini, en op de iPhone 4, 4S, 5, en iPod touch. Compatibel met iOS 6 en iOS 7.

Visible Body’s Skeleton Premium is een volledig nieuwe app van Visible Body met leerstof die niet in onze andere apps behandeldt wordt. Skeleton Premium is een encyclopedische anatomische verwijzing van skeletale anatomie die meer informatie bevat dan elk andere skeletale app op de iPad. Het is de enige app met werkelijke 3D modellen van ieder bot in het gelede skelet en honderden ligamenten.

Skeleton Premium bevat meer dan 800 skeletale oriëntatiepunten. Deze oriëntatiepunten zijn (1) in kleur geïllustreerd op de 3D botmodellen, (2) worden beschreven in de ondersteunende tekst, en (3) bevatten een geluidsweergave van de uitspraak. De app bevat ook meer dan 200 vooraf ingestelde weergaves die geroteerd, ingezoomd, aangepast en opgeslagen kunnen worden in een persoonlijke bibliotheek. 3D modellen van beenderweefsel, bewegende 3D modellen van synoviale gewrichten en animaties van ziekteverschijnselen en een testonderdeel vervolledigen deze encyclopedische anatomische referentie van skeletale anatomie.


Leerstof in de App
***** Werkelijke 3D modellen van beenderen en ligamenten in een volledig geleed skelet dat je kunt roteren en zoomen om alle details te bekijken.
***** Meer dan 800 skeletale oriëntatiepunten en regio’s in kleur. De app bevat aanvullende informatie over ieder oriëntatiepunt zoals uitspraak en een gegevenstafel met verbindingspunten, gewrichten, locaties en vasculaire en zenuwdoorgang.
***** Meer dan 200 vooraf ingestelde weergaves met individuele oriëntatiepunten op ieder bot en verbindingspunten en ligamenten per skeletale regio (schedel, wervelkolom, ribbenkast, bovenste en onderste ledematen)
***** Bewegende 3D modellen van synoviale gewrichten.
***** Een galerij met animaties en illustraties die beenderweefsel, ziekteverschijnselen en regionale anatomie tonen
***** Een testonderdeel met meer dan 500 vragen.

Functies
***** Bekijk honderden vooraf ingestelde weergaves per regio of naam. Tik op een miniatuur voor een 3D weergave.
***** Tik op een bot of skeletaal oriëntatiepunt voor meer informatie: de naam van het bot, de definitie of informatie over de functie en uitspraak.
***** Creëer je eigen weergaves. Gebruik de broodkruimelnavigatie of de zoekfunctie om ligamenten en botten toe te voegen aan elke weergave. Roteer, zoom, verberg of laat structuren verdwijnen om de anatomie vanuit ieder hoek te bestuderen en met elk mogelijke combinatie van beenderen of ligamenten.
***** Gebruik de ‘Weergave opslaan’ functie om een bibliotheek met persoonlijke weergaves te creëren. Bewaar screenschots in het iPad fotoalbum of e-mail screenshots naar patiënten of collega’s.
***** Gebruik de galerij om naar regionale anatomie te verwijzen en vaak voorkomende ziekteverschijnselen te bekijken.
***** Ga naar het testonderdeel om je eigen kennis van de botten in de schedel, axiale botten of appendiculaire skeletale regio’s te testen.

Over de anatomische inhoud: Skeleton Premium is het meest verfijnde en volledige beschikbare 3D model van het spierstelsel. De app bevat het skeletale model van de Human Anatomy Atlas 2, en aanvullende skeletale modellen met meer dan 800 oriëntatiepunten op botten doorheen het skelet. Je vindt ook 3D modellen van gewrichten en beenderweefsel en talrijke illustraties en animaties die gecreëerd werden door een team van ervaren medische illustrators met tientallen jaren ervaring in biomedische visualisatie. Deze experts werken samen met professoren en professionals uit de gezondheidszorg die alle modellen, uitspraak en definities verifiëren. Stuur feedback naar support@visiblebody.com.

© © Argosy Publishing, Inc., 2007–2012. All Rights Reserved.